Zomerfeest: 10 juni

Posted by on mei 14, 2023 in Blog

Op 10 juni organiseert de buurtvereniging een zomerfeest op het Stadsvoogdplein. Gezellig samen met buurtgenoten de zomer inluiden onder het genot van een drankje en een hapje. In de late middag is iedereen van harte welkom om met Peer Boselie een zomerse wandeling door de wijk te maken terwijl hij allerlei historische bijzonderheden en wetenswaardigheden vertelt over de wijk waarin jij woont en leeft. Rond 18.00 uur gaat er relaxte loungemuziek aan voor de ‘HZOD ZZMB’ (zomerzaterdagmiddagborrel) op het Stadsvoogdplein. Terwijl papa en mama genieten van een drankje, kan de jongste jeugd zich uitleven in de speeltuin, op het voetbalveld of het springkussen dat op het Stadsvoogdplein geplaatst wordt. Voor de wat oudere jeugd creëren we een gezellige loungeplek in Ibizastyle waar ze lekker samen kunnen hangen en chillen. Neem gerust vriendjes of vriendinnetjes als introducee mee naar het plein.

Na de borrel gaat het vuur aan om de kolen goed heet te stoken voor een smaakvolle barbecue. Na het smikkelen mag iedereen flink aan de slag met de ‘Zomerquiz’. Niet enkel quizvragen deze keer, maar aan de zomer gerelateerde opdrachten, vragen en bekwaamheidsproeven.

16.30 uur Historische zomerwandeling door de wijk olv Peer Boselie

17.30 uur HZOD ZZMB (ZomerZaterdagMiddagBorrel)

18.30 uur HZOD BBQ

20.00 uur Zomerquizavond

Voor de kosten hoef je het niet te laten, dankzij een forse bijdrage uit de verenigingskas bieden we de BBQ tegen een ongelofelijke lage prijs aan. Om de avond helemaal gezellig te laten verlopen, is  alle drank (frisdrank, glas wijn, flesje bier) verkrijgbaar voor 1 Euro. Dat is nog eens een ouderwets goedkoop avondje uit ! Kom je ook? Aanmelden graag via info@hzod-sittard.nl

468 ad