Feest 19-20-21 juni

Feest 19-20-21 juni

Date:apr 28, 2015 Location:

In het weekend van 19, 20 en 21 juni viert de buurtvereniging haar 15-jarig jubileumfeest. Op het Stadsvoogdplein zal een grote feesttent het centrale middelpunt van het festijn worden.

Tijdens ‘Muzikaal op Dreef’ (vrijdag 19 juni) wordt het feestweekend op muzikale wijze geopend met een bijzonder en kwalitatief hoogstaand optreden van de Philharmonie Sittard. We zijn er maar wat trots op dat we dit gezelschap mogen verwelkomen in onze buurt. Kom, luister en geniet.

De ‘Sportief op Dreef’ (zaterdag 20 juni) staat in het teken van sport en spel. In de middag vindt de Haagzitterd op Dreef-familiezeskamp plaats. Een van de grote attracties die dan op het Stadsvoogdplein zal komen te staan is een duizelingwekkende en ruim 22 meter lange stormbaan. Dit moet je een keer meegemaakt hebben. Na de prijsuitreiking van de familiezeskamp zal er aan het begin van de avond een smakelijk buffet geserveerd worden. Rond 20.00 uur gaat de feestavond in de feesttent van start gaat met een gezellige familiequiz met allerlei vragen die betrekking hebben op onze stad en de buurt waarin we wonen en verblijven. Een bijzonder duo zal na afloop van de quiz de sfeer in de tent naar grote hoogten brengen: Henk en Ton, bekend van de Jansse Bagge Bend en de WW-Band. Menige feesttent in Limburg speelden ze al plat, het Vrijthof in Maastricht lag aan hun voeten en het Stadsvoogdplein zal beven op haar grondvesten. Wedden dat je veel hits van dit duo woord voor woord meezingen, ongeacht hoe oud of jong je bent. Blief dus neet bie de mam !

Op zondag is het ‘Vroeg op Dreef’  voor een relaxed ontbijt om 09.30 uur.  De buurtvereniging heet alle vaders van harte welkom voor een overheerlijk vaderdagontbijtje….. en neem meteen de rest van het gezin ook mee want er komt een heuse personal trainer voor een bootcamp naar het Stadsvoogdplein en er kan gehockeyd worden. ’s Middags worden nog de laatste biertjes getapt voordat de feesttent weer afgebroken wordt en het vijf jaar wachten is op het volgende jubileumfeest.

 

 

 

468 ad