Aanmelden bbq 10 juni

Date:mei 14, 2023 Location:

Op 10 juni zal vanaf 18.30 uur zal de geur van heerlijke barbecuevlees over het Stadsvoogdplein zweven. De buurtvereniging heeft bij ‘A-Z BBQ’ een mooie BBQ-pakket besteld. Dankzij een stevige bijdrage uit de verenigingskas kunnen we dit aan onze leden aanbieden voor de zeer lage prijs van 5 Euro (kinderen tot 12 jaar) en 10 Euro voor volwassenen.

Voor de kids wordt er dan een grillburger met broodje, een bbq-worst een kipspies en een maiskolf geserveerd. Volwassenen kunnen maar liefst genieten van vijf overheerlijke stukjes BBQ vlees: een peper kogelbiefstuk, een varkenshaasmedaillon, een chipolataworst, een kipspies en een hamburger.

Uiteraard staan er verschillende sauzen en voldoende stokbrood met kruiden crème. Tevens zijn er nog een vijftal salades waaruit je kunt kiezen: Amsterdamse ui-salade, komkommersalade, huzarensalade, pastasalade en kartoffelsalade.  

Voor de bbq dien je je aan te melden via info@hzod-sittard.nl of op 30 mei als we langs de deuren komen. Geef aan met hoeveel volwassenen en kinderen je deel wilt nemen. Aanmelden betekent ook dat je deelneemt en de kosten overmaakt naar de buurtvereniging.

468 ad