Paashaas op bezoek krijgen?

Paashaas op bezoek krijgen?

Date:feb 27, 2021 Location:

Voor de tweede keer kan vanwege Corona het paaseieren zoeken op het Stadsvoogdplein niet doorgaan. De buurtvereniging zou echter de buurtvereniging niet zijn als er geen passend alternatief voorhanden is.. Na de kleurplatenactie van 2020 organiseren we nu een paashazenzoektocht door de wijk.

Op zaterdag 27 en zondag 28 maart tref je achter verschillende ramen van huizen in de wijk Paashazen aan. Bij elke Paashaas vindt je één of meerdere letters. Al wandelend door de wijk kan de jeugd de letters verzamelen en uiteindelijk met wat gepuzzel er een slagzin van maken.  Zet deze slagzin op de achterkant van een A4-tje samen met je naam en je adres en maak op de voorkant van dit A4-tje een mooie paastekening. Je tekening en antwoord kun je (uiterlijk 30 maart) inleveren bij Cecile di Francesco (Conrad Greindreef 15)   

Op Paasmaandag zal de Paashaas in hoogst eigen persoon dan een bezoekje brengen aan de adressen van alle deelnemers. Uiteraard heeft deze vrolijkerd met zijn grote oren een mandje bij zich met allerlei lekkers en gekleurde eieren. Omdat we een jeugdige Paashaas (onder de 13 jaar) hebben mag deze volgens de Coronaregels ook met de kinderen die dat willen buiten voor het huis op de foto.

Dus, zoek de paashazen achter de ramen op 27 en 28 maart in de wijk, verzamel de letters, maak de slagzin en lever je tekening met antwoord in. Gegarandeerd dat je op Paasmaandag 5 april in de ochtend live thuis bezoek krijgt van de paashaas. Deelname aan deze activiteit is gratis, maar geef je wel even op zodat we je een overzicht van de straten kunnen geven waar je de Paashazen kunt vinden: info@hzod-sittard.nl.

468 ad