AndersOrganiseren

AndersOrganiseren

Date:jul 9, 2017 Location:

AndersOrganiseren is een bedrijfskundig adviesbureau dat zich sinds 1993 richt op efficiency verbeteringen. Dit doen wij onder andere door de toepassing van LEAN. Inmiddels hebben wij meer dan 100 opdrachten voor diverse internationale opdrachtgevers met succes voltooid.

Efficiënter werken betekent in onze optiek niet alleen het reduceren van kosten. Efficiënter werken houdt voor ons ook in dat de juiste werkomstandigheden gecreëerd worden en er innovatie plaatsvindt in de organisatie. Zodat uw organisatie er nu sterk voor staat, maar ook in de toekomst! Voor efficiëntie binnen uw bedrijf is het belangrijk om zowel de wensen van uw klant als van uw medewerkers te begrijpen en hier op de juiste manier op in te spelen

Anders Organiseren is gespecialiseerd in het zichtbaar maken van in-efficiency in bedrijfsprocessen. De wijze waarop wij efficiency verbeteren is zeer resultaat gericht. Met een focus op LEAN verhogen wij het resultaat van uw activiteit.

Met een LEAN implementatie kan uw organisatie in één keer veel efficiënter worden gemaakt. Een succesvolle LEAN implementatie vergt echter een gedegen projectaanpak. Bent u van plan een LEAN implementatie door te voeren in uw organisatie? Laat u dan bijstaan door onze ervaren en gecertificeerde LEAN consultants!

AndersOrganiseren
Postbus 288
6130 AG Sittard

Tel: +31 46 4581261

E: info@andersorganiseren.nl
W: www.andersorganiseren.nl

 

468 ad