Spooky spooktocht

Spooky spooktocht

Date:okt 10, 2017 Location:

We hebben er lang op moeten wachten en het heeft de nodige voorbereidingstijd gekost, maar op zaterdagavond 4 november gaat het dan toch echt gebeuren. Op veler verzoek een ouderwetse Haagzitterd op Dreef-spooktocht geschikt voor de wat oudere jeugd en volwassenen.

Samen met Spooky Rental uit Schinnen organiseren we deze spannende spooktocht. Vanaf 19.00 uur zullen de eerste deelnemers vertrekken voor een enerverende wandeling door het donker (maar met volle maan…..) die zijn weerga niet kent. De start en aankomst bevinden zich in de tent op het Stadsvoogdplein. Hier kan men vooraf wat moed indrinken en achteraf weer bijkomen na een tocht van ongeveer vijf kilometer over de Kollenberg. Vanwege de aard van het terrein raden we stevige wandelschoenen die goed tegen modder en regen kunnen aan.

Gezien de spannende elementen van de spooktocht adviseren we tevens om pas vanaf de leeftijd van 13 jaar (brugklas middelbare school) deel te nemen. Kinderen onder de leeftijd van 13 mogen wel deelnemen maar dan altijd onder verantwoordelijkheid en begeleiding van ene volwassene.  

Aanmelden kan tot 31 oktober via email: info@hzod-sittard.nl, tijdens de rondgang die het bestuur op dinsdagavond 10 oktober aanstaande zal maken of bij Rogier Smulders, Stadsvoogdplein 2 (dagelijks tussen 18.00 uur en 20.00 uur). Je kunt ook als groep inschrijven (maximale groepsomvang is zes tot acht personen).

 

Kosten per deelnemer zijn 7 Euro (betaling gaarne vooraf) en introducees (familie, vrienden of teamgenoten van je sportteam) zijn van harte welkom om deel te nemen.

468 ad

Hit Counter provided by Acrylic Display