Italiaanse avond

Italiaanse avond

Date:apr 21, 2017 Location:

bellomo-logo-smallReserveer 24 juni alvast in je agenda. Het Stadsvoogdplein zal dan omgetoverd wordt tot een rustiek Italiaans marktplein met een Italiaanse foodtruck, een ijskar en een voetbalstadion voor de Serie A-wedstrijden.

In de middag kan de jeugd uit de wijk op het voetbalveld deelnemen aan een heus Serie A-voetbaltoernooi. Hopelijk brengt de zon de temperaturen naar Italiaanse waardes zodat de ijskar met heerlijk Italiaans schepijs tot zijn recht komt.

Vanaf 18.30 uur zal de Italiaanse foodtruck van O’tentic’ op het Stadsvoogdplein staan met heerlijk Italiaans streetfood. Voor 15 Euro per volwassene of 7,50 voor de kids (basisschoolleeftijd) geniet je onbeperkt van vier soorten pizza (Margharita, Salami, Tonno of Funghi) en / of heerlijke verse pasta aglio olio. Dit alles wordt geserveerd inclusief een mandje broodslices en een pallet olijven.Bella-PizzaEveryone-enjoying-lovely-food

Uiteraard ontbreken ook heerlijke Italiaanse wijnen of de welbekende Grappa of Limoncello niet en is de ijskar weer present. .

Rond 21.00 uur gaat de quiz-night op herhaling. Degenen die erbij waren tijdens ons jubileumfeest kunnen zich dit vast nog wel herinneren. Formeer een gezellig (en slim) groepje buurtbewoners en neem plaats aan één van de tafels om deel te nemen. Een tip: verdiep je goed in de geschiedenis van Italië…..

 

 

468 ad

Hit Counter provided by Acrylic Display