Gemeente Sittard-Geleen plaatst AED in omgeving Haagsittard.

Gemeente Sittard-Geleen plaatst AED in omgeving Haagsittard.

Posted by on dec 22, 2012 in Blog, Geen categorie

Op 18 december jl. is er in het kader van Project Burgerhart van Gemeente Sittard-Geleen een AED geplaatst in de wijk Lahrhof.

De AED is geplaats bij de familie Colberts wonende aan Op de Hoef 10.

Een AED kan levens redden bij een hartritmestoornis.  Wil je ook mensenlevens helpen redden? Word dan vrijwilliger voor het project Burgerhart van de gemeente Sittard-Geleen. Heeft iemand in onze buurt een hartstilstand, dan kun je helpen bij de reanimatie tijdens de kostbare eerste minuten. Graag promoten wij vanuit de buurtvereniging dit project van de gemeente. Mensen die nog niet zijn opgeleid om te reanimeren met AED (Automatische Externe Defibrillator), kunnen (eventueel samen met buurtbewoners) een opleiding volgen van 2,5 uur. De gemeente vergoedt deze opleiding voor die personen die zich ook daadwerkelijk aanmelden om opgeroepen te worden.

Mocht je meer informatie willen nalezen, kijk dan op de website www.sittard-geleen.nl, Openbare Orde en veiligheid/Project Burgerhart. Vanuit de buurtvereniging is Miriam Schrage onze contactpersoon: m.schrage@tiscali.nl.

468 ad

Hit Counter provided by Acrylic Display