Enecotour door Haagsittard

Enecotour door Haagsittard

Posted by on aug 1, 2016 in Blog

Op vrijdag 23 september 2016 gaat een etappe van de Eneco Tour door Sittard-Geleen. Tijdens de Eneco Tour zijn er een aantal verkeersmaatregelen van kracht.

Parcours

De renners rijden een ploegentijdrit in Sittard-Geleen. Na de start op de Markt in Sittard volgen de renners de volgende route: Putstraat, Pres. Kennedysingel, Keulsebaan, Winston Churchilllaan, Wehrerweg, Landstraße (Duitsland), Hillensberger Weg (Duitsland), Bergstraße (Duitsland), Steenakkerweg, Maastrichterweg,  Beukenberg (Schinnen), Köllerstraat (Schinnen),  Wolfhagen (Schinnen), Holleweg (Schinnen), Kerkweg (Puth), Steenstraat (Puth), Windraak, Middenweg, Heerlenerweg, Leyenbroekerweg, en Engelenkampstraat

Op de plattegrond vindt u een overzicht van het parcours .

  • Van 11:00 – 16:15 uur is de gehele route afgesloten voor verkeer.
  • Vanaf 13:30 uur starten de renners vanaf de Markt met tussenpauzen van 4 minuten.Na een blok van vijf ploegen volgt een pauze van 8 minuten. Na de pauze starten de volgende vijf ploegen. De laatste ploeg vertrekt rond 16:10.uur vanaf de Markt. Rond 16.35 uur zal de laatste ploeg finishen op de Engelenkampstraat ter hoogte van het Tempelplein. Op de Jubileumstraat, Willem Alexanderlaan, Schuttenstraat, Baenjenstraat, het Hub Dassenplein en op de Engelenkampstraat voor het oude postkantoor wordt het rennersdorp ingericht.

 

Voor Haagsittard en Lahrhof gelden bijzondere situatie. Er zijn een drietal oversteekpunten gecreëerd op de volgende plaatsen:

  • Kruising Keulse Baan met Vrangendael, Hemelsley en Romeinenstraat
  • Gemotoriseerd verkeer kan alleen via deze oversteekplaatsen de wijk verlaten en inrijden. De doorstroming op het oversteekpunt zal redelijk zijn. Ploegen starten om de vier minuten. Tussen elk blok van vijf ploegen is er een pauze van acht minuten. In de pauzes kan het gemotoriseerd verkeer gebruikmaken van het oversteekpunt.
  • Voor enkele percelen zal echter gelden dat zij tussen 11:00 uur en 16:15 uur niet met een motorvoertuig bereikbaar zijn.
  • Wilt u gedurende deze tijden toch uw perceel verlaten of bereiken dan is het te overwegen uw motorvoertuig tijdig buiten het parcours te plaatsen en leveranciers, bezoekers etc. tijdig op de hoogte te stellen.

 

 

 

468 ad

Hit Counter provided by Acrylic Display